ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Η ιστοσελίδα αυτή έχει σαν στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Υγεία, την σωστή κίνηση του σώματος, την ευεξία βλέποντας ολιστικά τον άνθρωπο και όχι τμηματικά.

Δίνονται πληροφορίες για τη σωστή στάση που πρέπει να έχουμε, για τη σωστή βάδιση και κίνηση, την αναπνοή αλλά και για μια γενικότερη αλλάγη στον τρόπο ζωής που οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε βαθμιαία υιοθετήσει, ο οποίος είναι αφύσικος και φθοροποιός για την ψυχή, την διάνοια και το σώμα μας.

Το σώμα είναι η κατοικία του πνεύματος σε αυτή τη ζωή, το όχημα του για να κινείται και το κύριο (αλλά όχι το μόνο) μέσο του για να επικοινωνεί με το περιβάλλον του.
Οι πληροφορίες που δίδονται σε αυτή την ιστοσελίδα μπορούν να βοηθήσουν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, δεν αναπληρώνουν όμως την παρακολούθηση που μπορεί να σας προσφέρει ο ιατρός σας, για αυτό συνιστώ πριν κάνετε ότιδήποτε απο αυτά που θα δείτε σε αυτή τη σελίδα ή πρίν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή θεραπείας.

Οι  εναλλακτικές θεραπείες, μπορούν σε συνδιασμό με την κλασσική ιατρική επιστήμη να βοηθήσουν στην επαναφορά και διατήρηση της πολυπόθητης ισορροπίας σε ψυχή, νου και σώμα.

Θα χαρώ πολύ εάν τα άρθρα, τα βίντεο και οι φωτογραφίες που θα βρείτε εδώ σας προσφέρουν κάποια βοήθεια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, επίτευγμα που εξαρτάται πρώτα απο τη δική σας θέληση να το πετύχετε και τη σωστή σας κρίση να επιλέξετε το σωστό εφόσον αναζητήσετε συμβουλές για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Καλή επιτυχία

Γεώργιος Παπασημάκης