ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Γεώργιος Παπασημάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία-κινησιοθεραπεία και την Ιαπωνική θεραπευτική μέθοδο Anma της Amatsu Tatara Hichibuku goshinjutsu με τον Άγγλο Καθηγητή Peter King. Επίσης είναι κάτοχος του βαθμού μαύρη ζώνη 4ο dan στην πολεμική τέχνη "Bujinkan ninjutsu" του Dr. Massaki Hatsumi από τον Shihan 10 dan Γεώργιο Γεωργίου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του Ινδού καθηγητή Narendra Mehta με θέμα το champissage (Ινδική θεραπευτική μέθοδος κεφαλής) και έχει μυηθεί στην θεραπευτική, ενεργειακή μέθοδο του Ρέικι.

Ομιλεί εκτός της μητρικής του Ελληνικής γλώσσας την Αγγλική, την Γερμανική, την Γαλλική και την Ιταλική και έχει γράψει αρκετά άρθρα, κείμενά και εργασίες σε αυτές τις γλώσσες για θέματα που αφορούν την κινησιοθεραπεία και την εναλλακτική ιατρική όπως το περίφημο "η σωστή στάση-βάδιση-αναπνοή " το οποίο έχει επηρεάσει προς το καλύτερο τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Το 2014 κυκλοφόρησε το έργο του "Υγιές Πνέυμα σε Υγιές Σώμα"που περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές για την διατήρηση της Υγείας και  ευεξίας του ανθρώπου.
Τα τελευταία χρόνια, ο Γεώργιος Παπασημάκης εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές παραιατρικού και κοινωνικού χαρακτήρα, με στόχο την ανάδειξη των Θεμάτων Υγείας, αλλά και των κοινωνικών θεμάτων που απασχολούν τον σημερινό άνθρωπο.